zona de confort

Incearca si altceva decat zona ta de confort

Te complaci in ceea ce faci, ajungi sa urmezi un curs parca banal si ajungi astfel sa te identifici cu ceva nepotrivit tie. Adica fiecare varsta are o etapa asa ca nu stagna. Nu te opri din a experimenta, din a descoperi si din a gusta ceea ce ti se ofera. Ai numeroase sanse si oportunitati pe care desi nu le vezi sunt acolo. Trebuie doar sa le descoperi!

Zona de confort – cum o definesti?

Sa-i spunem o arie in care te simti foarte bine insa nu faci si altceva decat sa urmezi un ritm cotidian. O rutina spus pe scurt. Asa ca primul pas este acela de a te detasa de asta. Chiar daca trebuie sa mergi la munca in fiecare zi si de fiecare data la aceeasi ora cel putin nu prefera sa urmezi in restul timpului acelasi ritm. Asta poate sa insemne sa nu mergi acasa direct, sa nu alegi acelasi meniu de zi cu zi, sa nu pleci pe acelasi drum. Chiar si studiile arata ca a schimba ceva din rutina ta iti aduce o stare pozitiva. Spre exemplu prefera sa fii insotit de un coleg spre locul de munca.

Incepe ceva nou. Poate fi vorba de un hobby, de ceva sau mai bine spus de altceva. Trebuie sa fie un lucru desprins din alta arie de interes, cand ceea ce faci nu se aseamana cu ritmul de pana acum. Spre exemplu axeaza-te pe un hobby. Si asta acesta te ajuta sa iti dezvolti si alte obiceuri si aptitudini ce te ajuta pe termen lung.

Prieteniile sunt si ele benefice. De ce? Partea sociala conteaza si ea mai mult decat crezi pentru ca te ajuta sa descoperi nu numai oameni ci si locuri si pasiuni comune. Asa iti descoperi tot felul de interese si aspecte care te apropie de un cerc de oameni. Efectiv pana si controversele cu oamenii te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere personal.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus