ferma

Idei de nunta in natura

Daca este sa vorbim despre o nunta atunci trebuie cu siguranta sa vorbim si despre alegerea celor mai romantice locatii pentru nunta, incat aceasta sa se desfasoare intr-un mediu cat mai natural si cat mai apropiat sufletului nostru.

Din cele mai inedite locatii, dar in acelasi timp si cele mai romantice, menite sa aduca un plus de spiritualitate mirilor si invitatilor sunt: plaja, muntele, ferma, precum si o gradina botanica, un parc acvatic sau o padure.

O nunta rustica

Daca iti doresti o nunta rustica, atunci este bine sa alegi una din cele mai traditionale ferme de la tine din oras, incat sa te regasesti si sa te simti mai aproape de natura. Din acest motiv asigura-te ca decorul este unul superb, unde maroul este culoarea predominanta, iar elemente din natura, precum campul, un balansoar sau o terasa realizata in stil rustic insotesc intregul eveniment. Pentru ornarea meselor asigura-te ca utilizezi unele din fetele de masa ale bunicii, pe care le poti achizitiona de la targurile traditionale sau le poti inchiria de la cineva din zona. Pentru un plus de farmec, opteaza sa pui pe mesele invitatilor cateva boluri cu frunze uscate.

Pentru cele mai frumoase fotografii, asigura-te ca apusul de soare este momentul in care nu te deranjeaza nimeni, incat sa obtii cele mai magnifice cadre care sa cuprinda intreaga emotie pe care o simti alaturi de partenerul de viata.

Nu uita ca si florile din zona au un impact vizual puternic, incat asigura-te ca ai unele din cele mai diverse nuante si modele de flori. Elementele vintage sunt un must have in aceste zone, mai ales daca iti doresti sa captezi cele mai inedite obiceiuri.

Sa nu uitam de mancare si de bautura, incat ai grija ca aceasta sa fie cat mai traditionala, pentru ca si invitatii sa se bucure de meniu. Tortul este unul care poate fi accesorizat in functie de locatie, de preferinte si de gusturi. Poti opta pentru acele torturi care au decoratii din flori, frunze, sau poti opta pentru un tort sub forma unui copac inflorit. Daca vrei sa te limitezi la un tort conventional, pastreaza elementele originale si adauga doar cateva frunze in nuante rosiatice.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus