spatii mici

Idei de decor pentru spatii mici

Nu avem dupa bunul plac de fiecare data spatiul cat mai mare. Trebuie insa sa gasim acea solutie optima pentru ca zona sa fie exact asa cum avem nevoie, servind dupa caz scopului.

Fie ca este vorba de spatiu de locuit sau de zona de serviciu un spatiu mic are nevoie de cateva detalii de decor pentru a da impresia ca este mai incapator sau pur si simplu pentru a oferi o stare de bine. Iata cateva idei:

  1. Fii practic. Pentru ca nu iti permiti sa aglomerezi spatiul cu prea multe elemente tine cont ca acestea sa fie cu adevarat necesare in preajma. Spre exemplu un cufar ar putea depozita ceva si servi ca masa de cafea. Aceleasi lucru il poti gandi pentru fiecare piesa de mobilier.
  2. Exploreaza cat mai mult fiecare colt. Chiar la propriu un colt poate include un fotoliu care se extinde sau un scaun cu depozitare. Mai cu seama tine cont de toate spatiile libere. Spre exemplu peretele in lungime poate fi si el loc ideal pentru nevoile tale asa ca alege dulapuri suspendate, alege dulapuri inalte pana la tavan daca este nevoie.
  3. Daca te gandesti la marimi vei fi contrazis de imagine. Lucrurile mici si crezand ca mai multe incap in spatiult au mic vor face totul sa para ca si inghesuit, tradand lipsa de spatiu. Asa ca alege piese mai putine insa mai mari in egala masura.

Regula de baza intr-un spatiu mai restrans tine de faptul ca nu trebuie sa aduni cat mai multe lucruri mai ales daca nu ai nevoie de ele. Trebuie sa adaptezi totul in functie de nevoie si sa elimini acele lucrusoare care doar au nevoie de inca un spatiu de stocat. Si culorile pot crea diversiuni si impresii vizuale asa ca alege inteligent din acest punct de vedere.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus