Iata cat de mult te poate ajuta apa cu lamaie

De fiecare data cand auzi o domnisoara/doamna ca va comanda apa plata cu lamaie te vei gandi ca este o fita iesita din comun. Insa in substrat tine de o nevoie si de un plus pentru organism. Pe langa faptul ca te ajuta la hidratare apa plata cu lamaie este ideala in perioadele de dieta si nu numai. Iata cateva beneficii ale acesteia care sa iti demonstreze ca nu tine de un moft:

  1. Datorita lamaii si a continutul sau vitamina C este cea care ajuta sistemul imunitar. Este ca si cand ai preveni bolile sa se raspandeasca si sa fii predispus la diverse afectiuni. Si daca tim cont de faptul ca in perioadele de stres nivelul de vitamina C este primul care scade in organism ai nevoie mereu de acesta. Deci apa cu lamaie este un necesar zilnic.
  2. Nivelul de potasiu ce il ai de la lamaie este si el benefic. Sa nu uitam ca potasiul este cel care mentine inima sanatoasa, cel care mentine sanatatea creierului si nu numai, cel care aduce un mare plus sistemului nervos.
  3. Detoxifiere pura. Lamaia este de asemenea cea benefica cand vine vorba de o stare de purificare a organismului. Asa se face ca va stimula ficatul sa indeparteze mai rapid toate toxinele din organism. Si ca intr-un lant al efectelor ce se leaga unele de altele se stimuleaza si digestia, ceea ce face ca apa cu lamaie sa devina si o sursa naturala de evitare a constipatiei.
  4. Sursa de energie. Studiile arata ca numai mirosind o lamaie ajungem sa ne linistim pentru ca se activeaza sistemul nervos se pare. Si daca la asta se mai adauga si faptul ca aduce un aport de energie apa cu lamaie devine asadar acea portie de sanatate pe care sa nu o eviti.

Nu numai cele cu corp de manechin ar trebui sa isi doreasca consumul de apa plata cu lamaie. Dar pana cand sa ne bucuram de toate avantajele acestei bauturi simple de altfel trebuie sa invingem ce inseamna stereotipul cazului.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus