videochat

Frumusetea ca un intreg in videochatul

Când ne gândim la ceva frumos, ne gândim la o imagine în ansamblu, imagine frumos colorată, fără erori de culori şi fără aspecte negative, ceea ce ne face să luăm în considerare un trandafir la fel de frumos, cu atenţie pentru fiecare petală a sa, trandafir care este o simetrie perfectă a frumosului.

Într-un mod similar, asta trebuie să găsim la o camera de videochat. Unicitate, siguranta, intimitate si libertate. Aspectele pe care un admirator le ia în considerare la o femeie care lucrează ca  model de videochat sunt cele care par să reprezinte întreaga faţă a modelului, cu tot cu caracteristici fizice şi intelectuale. Nu este de mirare că simţurile interlocutorilor prefera o viziune perfectă asupra idealului feminin, iar unele modele îndeplinesc aceste percepţii.

Un model de videochat este considerat atractiv sau frumos atunci când adaugă câte ceva la caracteristicile sale. Astfel, de la începutul anului, am cunoscut-o pe Ania, un model de videochat care lucrează in industria videochatului care a mărturisit că situaţia sa financiară s-a îmbunătăţit lunar, tocmai pentru că a ştiu să pluseze valoarea sa de model. Cum a început această schimbare? Păi, în primul rând a spus că a luat parte la fiecare şedinţa de make up oferită de studioul de videochat pentru care lucrează, pentru că s-a gândit de ce să nu beneficieze la maxim de beneficiile care i se oferă? Urmând aceste şedinţe a învăţat că fiecare parte a corpului sau este pusă în valoare şi se simte mult mai împlinită că se cunoaşte pe sine.

Apoi a urmat cursurile de limba engleză, pe care patronul de videochat le-a pus la dispoziţie. În termen de 3 luni de zile a fost capabilă să înveţe limba engleză, nu doar la nivel conversaţional, încât să aibă câţi mai mulţi parteneri de conversaţie într-o singură zi de muncă. De altfel, ea a afirmat că nu oricine îţi oferă posibilitatea să înveţi o limba străină fără că tu să nu scoţi un ban din buzunar. Astfel de elemente sunt cunoştinţe dobândite pentru o viaţă întreagă.

 

Articole create 248

Un comentariu la „Frumusetea ca un intreg in videochatul

  1. da. bravo pentru cele care lucreaza. banii vin usor si nici nu le trebuie multa carte pentru asa ceva. cineva trebuie sa se ocupe si de amuzamentul barbatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus