Femeile dau bir cu fugitii…

Femeile dau bir cu fugitii cand barbatulpeste care dau este nu tocmai ceea ce visau. Sau ar trebui sa dea bir cu fugitii cand lucrurile se intrezaresc a fi pe o cu totul alta dunga decat cea normala.

  • Tradatul este acel tip de barbat care va respinge ideea ca totul era un caz izolat. Se va alarma sa creada ca toate femeile sunt la fel si va pati acelasi lucru mereu. Doar ca se lamenteaza si devine personajul din drobul de sare.
  • Posesivul. Daca la inceput parea flatant acum incepe sa fie o obsesie. Unde esti, sigur esti acolo, nu te cred…cam asa se desfasoara discutiile cu un astfel de personaj pentru ca in cele din urma sa iti arate ca nu are incredere in tine si trebuie sa te urmeze oriunde.
  • Egoistul, nici el nu este mai prejos caci se va gandi mereu de modul in care ii sade lui bine, de cum poate sa faca ca starea sa fie una buna. Te va cauta numai cand ii va conveni lui asta, cand va vaea chef de asta si te va lasa la fel, neconditionat de modul in care te poate rani cu ceea ce face.
  • Lipicosul, nu si-l vor dori nici pe el. Pentru ca se lipeste la propriu de tine pana cand sufoca. Pana cand nu mai ai rabdare sa il asculti, sa il intelegi, sa il crezi ca este un pur curios. Lipiciosul mai ca se muta in casa ta si cu barbologia care il caracterizeaza te face sa te simti tot mai nesigura pe relatie si pe ce viitor te-ar astepta langa un astfel de om.

Dar mai cu seama femeia da bir cu fugitii cand cel de langa ea nu va fi barbat in adevaratul sens al cuvantului. Iti iarta multe insa nu si cand esti las.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus