semne de atractie

Femeile afiseaza semne de atractie

Daca recent ai cunoscut pe cineva pe care ai invitat-o la un suc, atunci trebuie sa ai in calcul si unele sfaturi care te vor ajuta sa iti dai seama ce isi doreste partenera inca de la prima intalnire.

Apropierea de tine. Daca ti se pare ca partenera se apropie din ce in ce mai mult de tine, isi schimba postura, atunci ea se asigura ca este observata de catre tine si tinde sub orice forma sa te faca sa te concentrezi mai mult asupra prezentei sale. Intr-un cuvant: atentie. Orice femeie cere cat mai multa atentie.

Isi rasuceste firele de par sau isi trece mana prin par. Acest semn apare atunci cand conversatia are loc intre voi doi. Ea asculta cu atentie ceea ce spui, este constienta, insa ii place uneori sa se alinte si sa isi rasuceasca parul. De aici se presupune ca una din actiunile pe care le face este axata pe concentrarea asupra feminitatii sale, prin observarea trasaturilor fetei.

Picioare indreptate catre tine. Daca sunteti la o masa, fata in fata, iar varfurile picioarelor sale sunt indreptate catre tine, atunci este bine sa observi limbajul corpului sau. In plus, acest aspect este un indiciu bun pentru a arata ca isi doreste sa fie abordata de catre tine cu mai mult interes.

Isi expune gatul la vedere si il rasuceste. Atunci cand vine vorba de femei, gatul este considerat deja un punct de atractie, incat expunerea sa inseamna ca isi expune la vedere una din cele mai sensibile zone ale corpului, ceea ce inseamna ca are mai putine inhibitii in propriul comportament.

Fiecare dintre acest gest este perceput de femeie ca un punct de atractie, dorindu-si din ce in ce mai mult de la tine, astfel incat este bine sa fii atentionat cand partenera isi doreste mai multa atentie de la tine.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus