bautura

Excesul de alcool de sarbatori

Perioada sarbatorilor este adesea marcata si stropita de alcool. Un lucru inevitabil pentru ca din traditia de a oferi ceva celui care iti trece pragul ajungem sa servim mai mult decat trebuie. Nu tine numai de control ci de greul de a refuza la fiecare casa unde mergi ceea ce ti se ofera de baut.

Sa te pastrezi sobru intr-o perioada de acest gen este mai complicat decat ai crede. Insa ai sansa sa scapi fara probleme si fara sa deranjezi pe cei din jur sau sa refuzi pe cei care insista sa servesti si la ei cate ceva. Iata cateva sfaturi in acest sens:

  1. Trebuie sa te astepti ca in aceasta perioada sa ai parte de un soi larg de bauturi. Ideea este ca inca de la bun inceput sa alegi un sortiment si sa ramai fidel. In plus, nu alege ceea ce stii ca din start ti se urca la cap. Si la pachet cu asta trebuie sa si mananci.
  2. Alege sa servesti vin mai ales cand este acel moment de familie de a impodobi bradul si de a impacheta cadourile. Asta inseamna sa te rezumi la cel mult doua pahare, mai mult de dragul momentului.
  3. Adu bautura ta preferata si cea echilibrata pentru tine. Daca esti gazda atunci cu atat mai bine. Insa si daca mergi la o petrecere sau esti invitat la masa la rude adu bautura care iti place pentru a fi sigur ca vei servi acel ceva care iti place tie si care nu iti face atat de mult rau.
  4. Consuma o singura bautura si la petrecerea firmei. Mai ales daca la mijloc nu este si un meniu consistent pe care sa te bazezi din ideea sa eviti sa te ametesti de la acool, preferand sa fie cea mai slaba bautura de genul unui cocktail sau bere.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus