tenisi

Evita la prima intalnire unele lucruri

Daca sunteti in planificarea unei intalniri pentru seara, atunci trebuie sa stiti ca unii baieti prefera naturalul si este indicat sa faceti unele alegeri vestimentare care sa nu creeze din voi imaginea unei persoane care a aruncat ce a apucat pe ea. Ideal ar fi sa faceti o mica incursiune in vestimentatie si sa optati pentru ceva comod care sa va ofere lejeritate si personalitate unica in acelasi timp.

De evitat la prima intalnire

Tenisii. Daca ati evitat tocurile prea inalte, aceasta nu inseamna ca trebuie sa mergeti pe alegerea unor tenisi, in masura in care vi se par comozi. Nu veti da o impresie prea buna, cu toate ca ei sunt destul de casual. Putina atentie nu strica niciodata.

Malete pe gat. Cand spunem ca nu trebuie sa aratati prea multa piele nu ne referim si la faptul ca de acum trebuie sa fiti imbracata de sus pana jos, cu o multime de haine. Cu siguranta aveti nevoie de putina feminitate. Este de accord sa nu vi se vada pielea, dar nici sa o ascundeti in totalitate nu e bine. Cu siguranta, stiati acest lucru si nu il veti face.

Prea mult parfum. La prima intalnire fiecare tip vrea sa simta aroma partenerei, in modalitatea in care isi va dori ca aceasta sa miroase placut. Parfumul potrivit  te poate face sa te simti mai bine, mai atractiva, mai sexy si mai romantic. Un parfum simplu si placut va crea intotdeauna o impresie de naturalete si de puritate, spre deosebire de un parfum puternic care trezeste orice simt. Merita sa mergi pe principiul mai putin este mai mult.

Machiajul strident.  Atunci cand mergi la prima intalnire este indicat sa nu te dai cu un ruj prea strident si nici sa folosesti farduri de pleoape in culor si nuante tari. Te vor face sa arati precum in personaj din desenele animate.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus