dimineata

Erorile diminetii

In fiecare dimineata ai parte de un inceput care ar trebui sa marcheze un nou start plin de energie de altfel. Insa din mici greseli iti dai seama ca incepi totul cu stangul. De fapt nu sunt multe lucruri gresite insa fac totusi o mare diferenta.

Din aceasta lista se numara:

  1. Nevoia de lumina naturala. Cei mai multi dintre noi au o problema cu expunerea la lumina naturala dat fiind ca se trezesc pe fuga si nu fac altceva decat sa fuga spre birou unde isi petrec alte ore bune. Ajung acasa cand deja nici nu mai e soarele pe cer. Studiile arata ca astfel de persoane ce isi traiesc viata ca intr-o pestera sunt si cele cu un indice de masa corporala cu mult mai scazut.
  2. Lipsa apei. Uitam sa ne hidratam si asta se vede la fiecare pas. Conteaza insa ca pentru buna functionare a organsimului sa bem apa inca din primele ore ale diminetii. Se crede ca inca de la primele orele ale diminetii trebuie sa ne setam pe nevoia de a bea o jumatate de litru de apa. In acest fel ajutam circulatia, eliminam mai rapid toxinele si pana la urma tine de o stare buna per total cand efectiv ne imbunatatim ritmul si circulatia fluidelor in organism.
  3. Micul dejun si sportul. Exista doua situatii la fel de vicioase: fie este vorba despre a evita prima masa din zi, fie este vorba chiar de sportul pe stomacul gol. In ambele situatii singurele lucruri pe care ti le asiguri se refera la lipsa de energie pentru o zi intreaga.
  4. Ai un drum iritant si stresant. Drumul spre locul de munca conteaza la fel de mult ca si starea pe care o ai cand incepi serviciul. Dat fiind ca aici ai de petrecut ore bune trebuie sa te gandesti la acest aspect si sa iti incepi ziua cu zambete.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus