iluminat

Energie si creativitate pe ringul de dans

Cei mai multi dintre noi alegem sa pasim intr-un club pentru ca ne place atmosfera, pentru ca ne place sa construim cele mai frumoase amintiri impreuna cu cei mai buni prieteni si pentru ca dorim sa fim intr-o stare pozitiva, incat sa ne incarcam cu energie.

Energie la cote maxime

Din cest motiv alegem ca timpul liber sa il fructificam in cele mai inedite locatii, de la pub-uri, restaurante, cluburi sau discoteci, incat aici gasim cele mai multe caractere care impartasesc aceeasi pasiune, cea de a se distra. Si cand vine vorba de aceasta, optam sa luam in considerare aspecte ce tin de modernism, de felul in care incaperea este iluminata, de design-ul acesteia, de senzatiile pe care le confera si de meniul cat mai diversificat, incat poti alege o bautura rafinata pentru o seara de sambata.

Si pentru ca a ne misca si a dansa sunt principii esentiale cand vorbim de timpul liber, atunci este bine sa stim ca s-a inventat si sursa de energie care foloseste pasii de dans pentru a produce energie. Un astfel de generator este inventat de cei din Rotterdam care au instalat podele de tip piezoelectrice ce sunt actionate la fiecare miscare a dansatorilor. In acelasi timp, aceste miscari genereaza flash-uri de lumina si de culoare, incat deliciul este si mai mare pentru acei pasionati de tango sau de sanba, care ofera o scena inedita.

Aceasta tehnologie poate fi privita ca o tehnica aparte, incat locatia respectiva poate avea un consum redus la factura de energie electrica, incat se poate injumatati constant valoarea acesteia.

Ce nu stim noi este ca am putea pe viitor sa avem propriile noastre surse de iluminat prin proprii nostri pasi si cu ale noastre miscari. Tocmai din acest motiv asiguram si un climat propice, salvam natura si mergem pe principiul conservarii energiei, fara a mai face risipa.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus