angelina jolie

„E bine sa fii diferit” by Angelina Jolie

Printre cele mai necrutatorare boli din aceasta lume se numara si cancerul, fiind cunoscut ca o tumoare maligna care invadeaza parti ale corpului uman si implica cresterea celulelor anormale cu potential canceros. Medicii au constatat ca sunt peste 100 de tipuri de cancer, care pot provoca leziuni grave sau in cele din urma decesul si indiferent de tratamentul administrat, radacina acestora poate persista la nivelul microorganismelor din sange.

Una dintre cele mai mari actrite ale lumii hollywood-iene care a declarat ca exista posibilitatea ca organismul sau sa fie afectat de celule canceroase este Angelina Jolie. Cu un trecut aparte, in care mama, matusa si bunica au fost depistate de cancer si in cele din urma au murit din cauza acestei boli, Angelina a decis sa isi faca toate analizeze necesare pentru a verifica daca este un posibil diagnostic de a suferi de cancer. Cum rezultatele nu au fost pozitive, Angelia a decis sa opteze pentru o dubla masectomie. Actrita a confirmat ca a fost o decizie luata in familie, pe baza antecedentelor si pe baza confirmarilor medicale.

Cu toate acestea, actrita a declarat ca in ciuda operatiilor suferite ea nu se simte mai putin femeie, ci ca si-a gasit puterea care sa o faca si mai puternica indiferent de decizia luata de a se supune unei duble masectomii,  in maniera in care nu si-a diminuat feminitatea. Din acelasi considerent, actrita a apelat anul acesta la o operatie de eliminare a ovarelor, pe motiv ca s-ar putea imbolnavi de cancer. Cu toate acestea, ea este aceeasi Angelina Jolie pe care o stiu familia si publicul larg.

De curand vedeta de 39 de ani a primit premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol negativ unde si-a facut aparitia pe scena intr-o rochie neagra impecabila cu spatele gol si le-a transmis fanilor un mesaj plin de emotie si de inspiratie, constatand ca este bine sa fii diferit, ca este bine sa nu stam cuminti, iar daca cineva ne spune ca suntem diferiti, trebuie sa tinem capul sus si sa zambim pentru ca nu putem fi mai putin decat suntem noi insine.

 

 

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus