dimineata

Dimineata fara stres

Orice inceput de saptamana este un alt motiv pentru a te lega de diverse superstitii despre cum iti va merge. Inceputul de saptamana este cel mai adesea plin de nervi de vreme ce dupa odihna de weekenedvine chinul programului batut in cuie.

Cum sa ai un inceput de saptamana relaxant

Incepe prin a organiza totul cu o zi inainte. Asa ca nu este de mirare ca exista depresia de sfarsit de weekend, cand incepi sa te gandesti la ziua ce va urma cand trebuie sa iti pui la punct detaliile unei alte zile de munca. Asadar, incepe sa alegi hainele sau cel putin cand vine vorba de copii aranjeaza tot ce inseamna plecarea lor a doua zi dimineata.

Programeaza ceasul cu 5 minute inainte. Asta te va ajuta sa nu intarzii si in plus te va ajuta sa nu fii pe fuga. Asa ca pana si alarma trebuie sa fie setata cu 5 minute in avans fata de timpul normal de trezire. Desi suna a principiul lenesului de a sti ca mai are timp sa stea acest lucru iti da practic, psihologic vorbind, incredere ca te vei incradra in timp si in program.

Practica un sport. Dimineata incepe mai bine cand faci gimnastica sau orice alt tip de sport. In urma miscarii de asa natura in organism se elibereaza o cantitate de endorfine ce iti asigura starea de bine. Prin urmare este benefic sa incepi ziua cu forte proaspete.

Si micul dejun este important ca prima parte a zilei. Oricat de putin ai manca conteaza si oricat de mult ai manca vei arde caloriile mai repede. Organismul tau are nevoie de energie si aceasta se obtine din mancare, printre altele.

Cheile din frigider? Se intampla adesea ca din cauza stresului nici sa  ne dam seama unde am pus cheile. Si daca se intampla sa patesti asta atunci fa totul intentionat si pune cheile in frigider. Cel putin asa vei sti unde le-ai lasat cand iti vei cauta laptele de dimineata.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus