Dieta la ceas de seara

O viata santoasa este guvernata de o alimentatie pe masura. Si daca dieta este pentru unii un chin pentru altii se transforma in acel ceva delicios mai ales cand la mijloc se afla si felul in care aratam. Spre surprinderea unora anumite alimente ce fac parte dintr-o dieta pot arde calorii pe timp de noapte.

La ceas de seara

Se spune ca masa de seara trebuie sa fie una saraca in calorii astfel ca mananci ca un cersetor daca intentionezi sa arati bine. Si pentru asta nu te sfii sa mananci:

  • Fructe de padure. Sunt delcioase si mai cu seama pline de fibre. Acestea te ajuta sa consumi ceva satios fara sa acumulezi grasimi. Oricum fructele sunt indicate de consum pentru fiecare zi.
  • Iaurtul. Din nou o alegere potrivita pentru ca in lipsa unei cantitati corespunzatoare de calciu in organism se elibereaza un hormon ce favorizeaza depunerea de grasimi. Desigur, varianta cea mai buna este iaurtul slab asa ca nu il exclude in masa de seara.
  • Carnea de curcan. De fibre avem nevoie, de proteine avem nevoie astfel ca aceasta carne satioasa te va ajuta sa iti potolesti foamea si in plus sa nu te trezesti flamand. Pur si simplu perfecta pentru cei care urmeaza regulile de viata sanatoasa.
  • Migdalele favorizeaza arderea de grasimi si intr-o combinatie de proteine si fibre, de omega 3 de asemenea o astfel de gustare ar trebui adaugata pe lista de favorite.

Nici avocado nu este de neglijat desi se recomanda in cantitati reduse. Asta pentru ca are grasimi monosaturate. Cu toate acestea nu este de exclus, in plus este savuros.

Si ca o regula de baza masa de seara nu trebuie sa fie la o ora decenta pentru a lasa stomacul si sistemul digestiv sa isi faca treaba.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus