Detoxifierea cu lamaie

Lamaia este sanatate curata daca stii in ce mod poate actiona asupra organismului tau. Cea mai simpla cale, de a consuma apa cu lamaie, te poate ajuta la detoxifere in varii feluri asa ca descopera cateva din efectele acestei terapii:

Iti improspateaza respiratia. Desi neplacuta halitoza este destul de frecventa in randul tuturor si poate ca tine doar de o igenizare rapida. Apa cu lamaie ar putea fi la fel de buna ca si apa de gura insa intr-o varianta naturala.
Iti neutralizeaza aciditatea si echilibreaza PH-ul. In plus chiar daca este acida aceasta devine alcalina in organism si astfel iti calmeaza stomacul, arsurile si ajuta cand vine vorba de tranzitul intestinal.
Este un antioxidant natural astfel ca te ajuta sa iti regenerezi pielea si sa grabesti vindecarea. In plus daca ai vene sparte si probleme cu tenul apa cu lamaie ajuta si stimuleaza circulatia pe langa efectul de tratament pentru zona respectiva.
Ajuta si tractul urinar si prin frecventa urinarilor insa mai ales prin puterea acestui lichide de a curata zona si de a te feri de posibilitatea sa dezvolti cine stie ce boli si bacterii.
Ajuta si ficatul si intr-o cura pe termen lung il pastreaza sanatos fara alte nevoi de a lua cine stie ce stimulente si suplimente.
Apa cu lamaie desi pare banala este cea care aduce numeroase beneficii. Vine cu un plus in ceea ce priveste starea pe care o ai per general caci lupta impotriva anxietatii si a depresiei; este o dieta pe termen lung si pentru cei care au celulita si pana la urma este o varianta practica. Asa se face ca inlocuieste cu succes orice tip de suc din comert ce are e-uri si mai presus de toate te racoreste. Bucura-te de toate beneficiile terapiei cu apa cu lamaie!

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus