depresie de sezon

Depresia de sezon

Nu este nimic iesit din comun ca in perioada dintre sezoane sa ne confruntam cu depresia. Un caz clasic al celor mai sensibili din fire cand ajung sa resimta trecerile de temperatura intr-un stil cu totul mai sensibil si mai acut fata de altii.

Depresia de sezon este o cauza comuna a multor persoane. Insa se poate combate de vreme ce se constientizeaza ce se intampla. Spre exemplu incepe cu partea de evitare ca sentimentele negative sa fie parte din viata ta. Asadar, cand efectiv simti ca ai tendinta sa plangi din orice, cand simti ca ai o stare de tristete ce nu se explica trebuie sa te gandesti sa eviti totul. Asadar, schimba macazul, asa ca prefera sa faci lucrurile intr-un cu totul alt stil.

Nu uita sa imbratisezi si la randul tau sa fii imbratisat. Se spune despre acest gest ca este suficient de influent asupra starii tale pentru a regla tensiunea, pentru a-ti reda calmul de care ai nevoie. Desigur, trebuie sa fie si vorba de o persoana care te sprijina si cu implicare emotionala pentru tine pentru a avea efectul dorit. De asemenea, pur si simplu gesturile mici sunt de mare efect in tot acest proces.

Incepe o activitate noua. Asta insemna sa te orientezi spre o noua aventura. O data ce iti motivezi mintea, o data ce iti tii mintea ocupata cu altceva este cu mult mai usor sa ajungi intr-un punct in care depresia de sezon trece parca mai usor.

Altii spun ca pana si rutina de zi cu zi poate sa te ajute. Asadar, tine cont de un program de somn si unul de munca si de vreme ce vei avea parte de acestea nu vei mai resimti greul cand vine vorba de depresia de inceput intr-un anume sezon.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus