Dependenta de jocul Candy Crush

candycrushCu totii am auzit de jocul Candy Crush si de efectele pe care le produce la nivelul creierului nostru, cu toate ca este doar un joc de logica si amuzament. Candy Crush presupune combinarea a 3 culori pentru a obtine puncte si pentru a crea bomboane speciale cu un efect spectacular de puncte.

Instructiunile de folosire sunt relativ usoare si nu presupun mult efort, pentru ca in primul rand trebuie sa facem coloane sau randuri cu cate 3 bomboane de aceeasi culoare pentru a le elimina. Apoi sa facem combinatii speciale de cate 4-5 bomboane pentru a crea bomboane speciale, iar in ultimul rand trebuie sa imbinam bomboanele special obtinute pentru un efect major care va strivi si mai multe bomboane. Jocul este actualizat periodic, i se adauga noi episoade si nivele ce pot fi parcurse. In prezent jocul are 15 episoade, totalizand un numar de 800 de nivele, oferind jucatorilor posibilitatea de a juca nivele cu un grad de dificultate mai mare.

Parcurgerea primelor nivele ale intregului joc ne fascineaza prin numarul de culori, prin mecanismul de joc simplu la inceput, mai dificil pe parcurs, dar fiind un joc de implica logica care ne face creierul sa fie responsabil de parcurgerea episoadelor jocului si sa fim conectati din ce in ce mai mult pe aplicatie pentru a depasi noi nivele. Strategia de joc este cunoscuta ca fiind un numar variabil de abilitati de armare si foloseste o tactica intalnita la slot machine, care niciodata nu poate prezice cand vei castiga sau daca vei castiga, dar este suficienta cat sa te faca sa te intorci pentru a juca mai multe nivele.

In ciuda a ceea ce ar putea altii sa creada, Candy Crush este in esenta un joc de noroc, succesul nostru depinde de gama de culori pe care le avem la nivelul respectiv, astfel incat sa ne punem in miscare abilitatile noastre de a trece peste obstacolele jocului. Este posibil ca la unele nivele sa pierdem mai mult decat sa castigam, sa ne descurajeze decat sa ne incurajeze, fiind mai ispititor si mai provocator, lucru care ne provoaca dependenta de acesta.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus