prieteni

De ce sa te casatoresti cu cel mai bun prieten?

Interese si teluri comune

Atunci cand ambii parteneri au interese  si obiective comune nu vor fi niciodata plictisiti unul de celalat, incat orice ar alege sa faca unul, celalalt va face la fel. In plus, ei vor respecta alegerile, chiar daca nu le inteleg. Avand aceleasi interese, se ofera sanse la o uniune mai buna cu celalalt, astfel incat sa se mizeze pe „ cuplul care joaca impreuna, ramane impreuna”.

Nu poti sta suparat prea mult timp

Au avut momente care de care mai rele, incat in cele din urma au inceput sa uite si sa fie impreuna in ciuda diferentelor. Un argument unic nu va pune in pericol relatia. Si ori de cate ori vor lupta, vor reusi sa isi consolideze si mai mult relatia, incat nimeni nu se va simti prost dupa o suparare minora.

Viata ar fi o aventura

Activitatile unui cuplu de zi cu zi implica cele mai multe aspecte ce privesc inevitabilul, astfel incat nu conteaza cat de nebun sau de visator poate fi o persoana, celalalt il va sprijini mereu. Fie ca este vorba de o excursie mica sau de una in strainatate, cea mai buna companie va fi a celui mai bun prieten. Totate calatoriile si toate aventurile vor fi pe aceeasi lungime de unda.

Viata are un sens de placut

Viata este intr-adevar mai bine atunci cand aveti cel mai bun prieten alaturi, motiv pentru care orice s-ar intampla, bune sau rele, acesta este primul la care apelati, spunandu-i cele mai interesante sau neplacute stiri. Un prieten bun va urmareste mereu din spate si pune nevoile tale inaintea dorintelor proprii, incat te face sa fii mai rabdator, mai bun, mai frumos.

Vei deveni o persoana mai buna

Cel ami bun prieten te iubeste chiar si atunci cand nu meriti, atunci cand l-ai dezamagit cel mai mult. cu toate acestea, va fi sincer si va spune cand se simte abandonat sau cand simte ca nu poate tolera o actiune. Cel mai bun prieten te face sa te deschizi in fata ta si sa devii mai bun.

 

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus