oboseala

De ce esti obosit

Oboseala este uneori de neexplicat cand ritmul iti este acelasi insa din nefericire se pare caz nu mai ai aceeasi stare. Exista numerosi factori care sa determine o astfel de stare. Printre altele se numara:

  1. Lipsa de miscare. Pana cand nu te loveste o situatie de asa natura nu iti dai seama de necesarul tau si in plus nu tii cont de faptul ca miscarea este cea care te echilibreaza si ca stare. Asadar, se elibereaza endorfine responsabile cu starea de bine. Te energizeaza inca de la primele ore ale diminetii si nu degeaba se spune ca inca de la primele ore la diminetii trebuie sa faci putina gimnastica.
  2. Lipsa de apa. Cand nu ai grija de ceea ce tine de partea de hidratare este destul de comun sa ajungi in punctul in care esti parca lipsit de energie. Pana la urma mai mult de jumatate din corpul uman este alcatuit din apa si cand elementul principal dispare apar stari diverse si confuze. Asadar, lipsa de apa, deshidratarea poate duce atat la dureri de cap cat si la probleme de ordinul nivelului de energie.
  3. Dorinta de perfectiune. Te stresezi prea mult si cand esti ca cel mai tipicar ajungi sa iti obosesti organismul cu detalii. Poate ca nu este nimci rau in asta, in a ne dori mai mult si mai bine insa in egala masura trebuie sa tii cont de faptul ca asta iti adanceste si starea de oboseala.
  4. Prea multe griji pentru nimic. Pe principiul drobului de sare nu ar trebui sa te gandesti ca tot ceea ce este in jurul tau reprezinta un pericol. Asadar, o mini sedinta, o iesire cu bicicleta si orice activitate nu trebuie sa implice si stresul tau, cu gandul la ce sanse ai sa patesti ceva. Asta va aduce si oboseala fara doar si poate.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus