rasete

De ce este bine sa razi

Viata nu este  numai alb si negru. Poate ca gri insa cu siguranta poti sa ii dai si alte tente si anume de roz pal sau cine stie ce pastel. In orice caz, trebuie sa vezi si partea plina a paharului. Trebuie sa vezi si partea comica si nu in cele din urma trebuie sa razi.

Despre terapia prin ras s-a tot spus acum scepticii se gandesc ca pot si ei sa isi lungeasca buzele si sa isi faca fata ca de fericit insa cu siguranta ca nu inteleg care este rostul. Asadar, sa lamurim; a rade are beneficii si asta in concret:

  1. Razi cu pofta. Asta te ajuta sa arzi calorii. Da, poate ca o forma prea publicitara sa sa spunem insa daca e sa scoatem in evidenta si ce inseamna beneficiile rasului nu putem ignora se pare si faptul ca se ard calorii cu pana la 50 pentru fiecare 10 minute.
  2. Razi cu pofta. Asta iti face sistemul imunitar cu mult mai puternic. Si este dovedit acest lucru.
  3. Rasul te face sa te simti bine. Poate ca beneficiul numarul unu este tocmai acesta, de a te face sa te simti bine si sa uiti de stres. Concret, hormonul care actioneaza si care ofera starea de stres este si cel care isi diminueaza prezenta cand rasetele isi fac loc.
  4. Rasul te fac nu numai mai fericit, sa te simti bine insa in egala masura este cel care atrage priviri. Da, poate ca nu intorci capul dupa orice om care zambeste pe strada insa chiar si cand observi o femeie de varsta a treia care rade parca altfel o privesti si o admiri pentru cateva secunde.

In orice caz, un zambaret este cel care se bucura si de atentie si de euforie, de o stare de bine pe care o capata. Atat de simplu, doar cu un zambet!

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus