piper

De ce ar trebui sa consumi piper

Fie el alb sau negru cert este ca piperul iti ajuta starea de bine. In primul rand sa nu uitam ca se incadreaza in lista de condimente ce accelereaza se pare ritmul cu care ardem grasimile astfel ca ai deja un plus din acest punct de vedere. Insa beneficiile consumului de piper nu se opresc aici:

  1. Ca un mare ajutor pentru cei care sufera de vitiligo se pare ca ceea ce piperul contine stimuleaza si producerea de pigment a pielii si intr-o combinatie cu ultravioletele acesta este o terapie pentru cei care sufera de depigmentarea pielii.
  2. Parte din tratamentul pentru raceala. Piperul se poate folosi ca si solutie pentru nasul infundat si semne ale racelii caci permite desfundarea cailor nazale.
  3. Cat despre actiunea sa la nivelul tractului digestiv se pare ca piperul este responsabil cu partea de antibacterian caci actioneaza si in acest sens, posibil si capabil sa distruga anumite bacterii si asta sa duca la o imunitate crescuta.
  4. Este cel care intretine sanatatea orala si poate si sa calmeze anumite dureri la nivelul dintilor. Asa se face ca acesta distruge anumite bacterii din gura.
  5. Te ajuta sa fii mai sanatos per general vorbind si asta pentru ca te va face sa transpiri. Eliminarea toxinelor se va face cu mult mai usor pana la urma insa la randul sau acest efect aduce numeroase aspecte favorizante. Te scapa de raceala, actioneaza asupra celulitei si nu in ultimul rand este acel ingredient care sa sporeasca consumul de lichide.

Are efect antioxidant si ajuta in timpul racelilor si chiar si inainte fiind ca un soi de tratament naturist care sa previna imbolnavirea. Ai toate motivele sa consumi piper doar ca excita sucul gastric si pentru cei care au probleme cu stomacul se prea poate ca piperul sa nu fie tocmai cea mai buna alegere. Si in cele din urma este o chestiune de gusturi.

 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus