Curiozitati legate de barbati

Barbatii se supara mai ceva ca un copil. Se simt ofensati si la cea mai banala discutie, crezand ca menirea vorbelor tale este de a leza masculinitatea lor. Fie si asa pe principiul „pentru ca barbati” exista anumite aspecte care ii deranjeaza mai mult ca orice. Poate ca si sa ramana fara cafea cand acesta este ritualul de dimineata nu ar supara atat de tare.

Este cert faptul ca femeile sunt usor mai sentimentale, cu mici exceptii. Nu poti cere ca cel de langa tine sa fie la fel. Ti-ai dori poate sa eviti anumite discutii:

  • Culmea, cand te plangi despre frumusete. Da, nu poti sa faci aia si aia pentru ca ti se strica parul sau manichiura. Isi doresc totusi femei cochete insa nu care sa puna o bariera din asta. Nu ma atinge pentru ca mi se strica parul nu e tocmai ceea ce doreste sa auda.
  • Ai mereu dreptate. Nu cer asta de partea lor insa in egala masura nu suporta sa auda „ti-am spus!” sau derivate ale acestei fraze.
  • Telefonul la control si de control. Ce-i prea mult strica astfel ca a fi sunat din ora in ora sau chiar mai des este deja prea mult. Si asta mai ales cand vine vorba de iesiri in oras cu baietii.
  • Zgomotosele. Femeile care rad prea tare in special sunt in viziunea barbatilor femei care isi pierd din feminitate si delicatete.
  • Barbatii nu suporta sa fie treziti intr-un moment prost al zilei, mai devreme decat programul lor obisnuit. Asta insa poate fi cea mai minora parte.
  • Barbatii nu suporta femeile care nu stiu sa mearga pe tocuri. Este ca o incercare de parea altceva decat este in realitate astfel ca tremuratul face parte din categoria semnelor ce tradeaza incercarea de a face asta.

Si daca mai adaugi si stilul mamos, sa contezi pe parerea celor din jur mai mult decat al lui sau sa ceri prea multa atentie dupa o partida amoroasa deja devii o iubita greu de suportat.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus