curiozitati

Curiozitati din lume

Sunt inca atat de multe lucruri pe care sa le descoperi despre ceea ce ne inconjoara. Sunt curiozitati care o data ce iti sunt explicate iti dai seama in ce lume complexa traim. Descopera alte cateva curiozitati din lume:

  1. Stiai ca elefantul este animalul cu patru genunchi? De altfel este si singurul care este cu o astfel de „inzestrare”.
  2. Obisnuiam sa visam in alb si  negru. Se intampla mai rar sa visam si color. Insa de cand a aparut televizorul color procentul celor care inca mai viseaza in alb si negru este unul mai mic. Tu cum visezi?
  3. Muschii sunt atasati de corp insa cand vine vorba de limba aceasta se sutine de corp dintr-un singur capat.
  4. Si animalele au satisfactie si stare de bine. Asadar, pisicile spre exemplu sunt cele care isi mijesc ochii cand sunt fericite? Poti observa asta?
  5. Celebrul mit despre cat la suta ne folosim din creier se pare ca are un substrat de adevar. Asadar, se pare ca in momentul in care gandim ne folosim de 35% din capacitatea pe care o are creierul nostru.
  6. In trecut rochia de mireasa nu era alba. La inceputuri se considera ca aproape orice culoare poate fi aleasa insa se evita rosul, ca nuanta ce se corela cu ideea de femeie usoara. Asa ca cel mai adesea se alegea albastrul, culoarea sinceritatii si a puritatii.
  7. Pizza a fost prima data realizata din resturi de mancare. De origine italiana, la inceput acest fel de mancare era considerat al saracilor. Acum insa este pe gustul tuturor. Americanii consuma in medie 18 hectare de pizza  in fiecare zi.
  8. Din randul populatiilor se pare ca olandezii sunt cei mai inalti.
  9. In decurs de un an se petrec in toata lumea in jur de 500 de mii de cutremure.
  10. O hartie o poti impacheta in jumatate de numai 7 ori.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus