bautor de cafea

Cum te descrie bautul cafelei

Sa fii dependent de cafea nu este deloc placut insa intr-o oarecare masura placerea in sine pentru cafea iti aduce si ceva avantaje atat pentru starea pe care ai cat si pentru starea de sanatate.

Un bautor de cafea se poate caracteriza ca fiind un om plin de energie. Da, efectul este unul garantat din consumul de cafea insa in egala masura tine si de faptul ca doar se accelereaza ritmul propriu. Cu alte cuvinte cafeaua ii trezeste mai bine si mai repede si ii ajuta sa iti inceapa ziua in forta.

Un bautor de cafea este cel care se impune. Daca a tine o ceasca de ceai in mana sau orice alta bautura calda te face sa pari mai uman si mai prietenos cand vine vorba de bautul unei cafele se pare ca cei din jur percep un bautor de cafea ca fiind cel care are un plan bine stabilit, un om hotarat care stie si ce isi doreste si ce trebuie sa faca.

Stapanirea de sine. Un bautor de cafea isi mentine in frau emotiile mai ales cand acestea ar putea sa afecteze bunul mers al lucrurilor. Asadar, la un interviu spre exemplu nu este deloc placut sa nu poti sa iti spui punctul de vedere pentru ca te intrerupi din cauza emotiilor. Asa ca o cafea iti da si energia necesara pentru asta cat si stapanirea de sine.

Aventuriosi si mereu pusi pe treaba. Un bautor de cafea isi incepe dimineata cu accent  pe munca. Poate ca si de aceea consuma cafea, pentru a incepe munca in forta. In egala masura se pot caracteriza ca fiind cei care au un spirit de aventura, cei care isi permit si nu se feresc sa isi arate stilul original. Sunt ceea ce isi doresc sa fie- se pare ca nu degeaba este si mitul lui Balzac care din nevoia de a scrie si de a fi creativ ajunsese sa bea si 50 de cafele pe zi.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus