sare

Cum te ajuta sarea

Sarea in bucate, este cea care da gust in mancare si fara de care nu ai putea. Desi se pare ca in ultima vreme ajungem sa consumam cu mult mai multa sare fata de ceea ce este recomandat inca nu ii stim si alte ale sale intrebuintari.

Iata cum si la ce te poate ajuta sarea:

  1. Sarea te ajuta la copt. Este un mic truc in bucatarie pentru cei care isi doresc sa impresioneze fara doar si poate. Se formeaza o crusta, ideala pentru ca la exterior totul se face crocanta insa in interior este totul suculent si delicios. Una peste alta se pare ca nu ai nevoie de prea multa treaba, doar sare si albus de ou cu care sa mixezi totul.
  2. Curata foarte bine. Sarea este cea care actioneaza ca un abraziv astfel ca nu trebuie ignorata cand vine vorba de curatat. Pentru tigaile din fonta sarea este ideala de asemenea pentru ca nu ii va strica suprafata.
  3. Anti-pete. Ca o forma de a face ca petele sa nu se absoarba foarte mult si repede in tesaturi, mai ales cele care pateaza sarea se poate arunca efectiv peste zona cu pricina pentru a absorbi pata.
  4. Apa cu sare este benefica si pentru tevi si scurgeri, pentru a permite curatarea de depuneri si mirosul neplacut. Pune apa cu sare si lasa sa isi faca treaba singura.
  5. Petele de pe mobila se curata de asemenea cu apa sarata.
  6. De pastrat legumele proaspete. Nu vor oxida pana cand le vei folosi ca atare asa ca apa sarata este cea care te ajuta si din acest punct de vedere.

Se spune ca a pune sare pe rana este o forma diabolica insa in concret cand te inteapa o insecta spre exemplu sarea este cea care calmeaza pielea si iritatia. Poate fi cea care iti curata dintii intr-o combinatie cu biocarbonatul sau pur si simplu doar ea.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus