ziua indragostitilor

Cum sarbatoresti Ziua Indragostitilor

Daca este adevarat faptul ca Valentin este ocrotitor al dragostei atunci se pare ca 14 februarie are pentru ce sa fie sarbatorit. Prin urmare celebra si deja cliseul zilei indragostitilor vine cu impunere dilematica. Cum sarbatoresti si ce anume poti cumpara.

  1. Ce ai spune de relaxarea in apa si de tratamente la spa. Nu trebuie sa il convingi ca are nevoie de asa ceva caci o ora in jacuzii, pedichiura sau diversele masaje nu au nevoie de a fi acceptate numai de femei.
  2. Abonament la sala. Poate ca din randul barbatilor unul din cele mai multumitoare cadouri se refera la un abonament la sala. Asa ca nu ezita sa ii prelungesti tichetul. Doar ca de aceasta data nu pari sa fii prea imprevizibila.
  3. Intalnire…la inaltime. O plimbare cu balonul face parte din lista acelor idei spontane si pline de indrazneala. Asadar, asuma-ti curajul de a merge sus, cat mai sus. Trebuie sa stii ca nu puteti face asta singuri si va fi personal calificat care sa conduca balonul. Dar merita pe deplin mai ales cand vezi privelistea deosebita.
  4. Un loc aparte. Inca se mai gasesc acele baruri unde sa ai parte de un stil nostaglic si retro; inca se mai gasesc restaurante cu iz din alta epoca asa ca indiferent ceea ce te caracterizeaza ar trebui sa stii ca trebuie sa depui ceva efort. In orice caz, fa din cina romantica un prilej pentru a surprinde in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru cei romantici si clasici nu strica nici casatoria de o zi insa daca asa este atunci se merita sa se lase totul cu o petrecere. Asa ca adunati-va prietenii si indiferent de loc trebuie sa existe motivul de sarbatoare. Asta daca nu aveti alte idei; ati putea incerca un city break daca bugetul va permite, un weekend la munte sau efectiv o cina insa departe de locurile clasice.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus