bani

Cum sa nu risipesti banii

Iti dai seama ca ai  nevoie si de o educatie din punct de vedere a finantelor. Iti dai seama ca ai nevoie de un oarecare plan pentru modul in care iti gestionezi banii asa ca pentru a nu irosi resursele tale financiare iata o lista a unor idei pentru ce anume sa consideri o posibila investitie:

  1. Inscrie-te in programe de dezvoltare personala. Sunt cursuri accesibile si care te ajuta dincolo de partea profesionala sau nu numai pentru aspectul personal sau profesional. Este o abordare utila pentru oricine, de orice nivel.
  2. Cumpara o bicicleta. Asta te va  stimula sa faci mai mult sport si dincolo de asta te va ajuta sa reduci din necesarul de investitie pentru combustibil. Asa ca, nu este niciodata prea tarziu sa te gandesti si la mediul inconjurator si la modul in care poti sa iti imbunatatesti starea de sanatate.
  3. Daca iti doresti sa iti cumperi ceva anume incepe sa scapi si de cele pe care le ai. Asa ca vinde parte din lucrurile pe care le detii si nu mai ai nevoie de ele.
  4. Invata sa gatesti mai sanatos. Asta inseamna sa ai control la ingrediente, sa stapanesti foarte bine anumite retete si nu in ultimul rand sa tii cont de sanatatea ta. Si in asta trebuie sa investesti foarte mult.
  5. Incepe un hobby. Din nou, sa investesti in tine inseamna sa te dezvolti asa ca un hobby este ideal. In plus iti va consuma timpul insa in mod util, constructiv.

Si pentru ca nu poti sa te abtii de la a cheltui bani pe lucruri asa inutile alege sa faci lucruri inedite. Danseaza in ploaie, admira noapta, numara stele, spala masina acasa; in aceasta lista se pot numara o sumedenie de activitati insa cele menite sa te tina la distanta de magazine.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus