Cum sa mentii o relatie la distanta prin apeluri video?

A fi intr-o relatie la distanta este extrem de obositor, mai ales atunci cand sansele de intalnire sunt destul de rare, incat, cu toate acestea, era moderna prezinta si unele tehnici prin care partenerii de pot intalni in mediul virtual, pentru a face mai suportabila suferinta.

Succesul unei intalniri online

Un mediu de comunicare il poate reprezenta si videochatul, incat aici se leaga cele mai frumoase relatii, bazate pe sinceritate, intelegere, precum si pe disponibilitatea apelurilor. Un cost minim de conexiune la internet, apelurile virtuale pot fi transformate in intalniri virtuale amuzante, apeluri care le poti realiza si pe YesStudio, in cazul in care se urmaresc cativa pasi esentiali.

A fi disponibil din punct de vedere al timpului, chiar si intr-o relatie, este cel mai mare avantaj, pentru ca nimeni nu va suferi agonia asteptarii, chiar si in diferentele de fus orar. A spune un simplu salut, sau a adresa o intrebare precum „ce faci?” sau „esti bine?” poate fi destul de linistitor si se poate realiza in cel mai scurt timp.

Faptul ca se vede cealalta persoana, starneste un interes real, incat sa se simta satisfactia reproducerii sentimentului de anxietate pentru intreaga zi sau seara prin mentinerea unui aspect privat si intim al conversatiei. De exemplu, cele mai sigure si intime locuri pot fi spatiile private, precum propria camera, unele cafenele, unele hoteluri sau unele studiouri special amenajate pentru astfel de convorbiri.

Desigur ca ambientul trebuie sa fie un factor esential in aceasta situatie, motiv pentru care un colt retras poate profita din plin de ceea ce un apel video poate oferi. Mai mult de atat, o conexiune buna faciliteaza transmiterea informatiilor in timp real, a imaginilor si a gesturilor reproduse de participantii convorbirilor. O conexiune proasta la internet poate denatura conversatia si poate scurta convertatia, incat se pot  pierde cele mai importante parti ale discutiei.

Un iluminat adecvat asigura o mai buna atmosfera a videochat-ului, incat este teribil de enervant sa vezi cum persoana cu care conversezi  nu poata fi vazuta in cele mai bune conditii. Pentru a face videochat-ul mai interesat, poti crea unele efecte de iluminat ambientale, cu efecte de lumina in galben sau rosu.

Cel mai important punct al tehnicii de iluminat este atunci cand lumina cade pe fata participantului sau pe unele parti ale corpului, ceea ce implica ca lumina sa provina din fata si nu din spatele acestuia. adauga elemente distractive discutiei, incat aceasta sa para mai atractiva, motiv pentru care poti apela si la unele jocuri erotice.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus