fetch

Cum sa cumperi FET (Fetch.ai) in 3 minute si 3 pasi simpli si comision 0 

Ai auzit de ea, hai sa vedem si ce este si daca este o alegere buna pentru investitii viitoare. In randurile ce urmeaza ne propunem sa discutam despre Fetch.ai (FET). Este vorba despre platforma care conecteaza dispozitivele si algoritmii din online, pentru a facilita invatarea colectiva. 

Despre aceasta stim ca a fost lansata in 2017, de o echipa britanica. Este realizata pe un registru segmentat de capacitate mare, care foloseste contractele inteligente cu scopul de a implementa solutii de studiu automat si de inteligenta artificiala, pentru a solutiona probleme in mod descentralizat.

Intelegem cu totii ca inteligenta artificiala este in continua dezvoltare si ca poate fi o tehnologie cu mare potential, ce va revolutiona urmatorul deceniu. Iata ca si in ceea ce priveste criptomonedele are o influenta. FET (Fetch.ai) este o dovada in acest sens. Este considerata una dintre cele mai bune criptomonede emergente.

Iata cum functioneaza: bazata pe blockchain, se bazeaza pe invatarea automata astfel incat sa creeze agenti economici autonomi. Acestia vor actiona in numele indivizilor, pentru a le genera profituri prin mijloace diverse. 

Cum sa cumperi FET (Fetch.ai) in 3 pasi simpli, in cel mult 3 minute 

Cu potential de a fi o investitie excelenta pe termen lung, FET poate fi cumparata online, rapid si sigur. Daca esti interesat de ea, hai sa vedem cum poti cumpara. Alege-ti platforma de tranzactionare, care poate fi nimeni alta decat eToro. Este una dintre cele mai cunoscute platformele de profil, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Printr-un cont creat aici ai acces la 3.000 de active financiare, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Vei gasi aici mii de entuziasti care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

Te inregistrezi simplu, aproape ca la orice alta platforma, unde iti setezi un nume de utilizator si parola. 

Depune bani in cont 

depunere bani cont etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! 

Cumpara

cumpara Fetch.ai

Acum poti cumpara moneda dorita! 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este platforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie pentru useri. Nu doar ca ai parte de un proces simplu de tranzactionare, insa ai si comision zero. 

Nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!

Concluzie 

Oricare ar fi decizia in final, sa cumperi FET si cat anume, este bine de subliniat ca a investi in criptomonede inseamna totodata un risc asumat. Aceasta piata este volatila. Investeste atat cat iti permiti sa pierzi, in produse/bunuri cu care esti familiarizat si ale caror riscuri asociate le intelegi foarte bine. Ce toleranta la risc ai? 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus