zbor

Cum iti rezervi concediul

Perioada concediilor este in plina floare si cu siguranta te-ai gandit ca ar fi timpul sa mergi sa te relaxezi intr-o statiune la mare sau la munte incat este timpul sa verifici pretul si tarifele de zbor ale marilor companii aeriene pentru a-ti forma o idee generala despre cand este cea mai buna zi pentru a calatori.

Primul pas in stabilirea unui traseu sau a unei destinatii este sa verifici site-urile de turism in care ai incredere, pentru a vedea ca majoritatea functioneaza in mod similar si anume iti cere sa introduci o destinatie si o data pentru calatorie. Cu cat data calatoriei este mai aproape de ziua curenta, cu atat si biletul de zbor este mai scump. Site-urile vor genera automat unele rezultate, care pot fi organizate in functie de pret sau de compania de zbor.

Este bine sa stii ca pretul poate varia in functie de o multime de factori, incepand de la numarul de escale, aeroportul de destinatie, data calatoriei, numarul de pasageri. Ca si sfat, iti spunem ca este bina sa faci o rezervare acum pentru lunile septembrie sau octombrie, pentru ca ai reduceri si preturi avantajoase.

Rezervarea iti va solicita un card de credit valabil si ti se va solicita sa introduci numarul si data expirarii cardului in sectiunea modalitatii de plata. De asemenea, ti se solicita sa completezi unele informatii cu caracter personal cum ar fi numele, destinatia completa, un numar de pasaport de calatorie, numarul de persoane. Cel mai probabil veti fi intrebat daca doriti confirmarea de zbor prin e-mail si trebuie sa va asigurati ca in momentul imbarcarii aveti actele de identitate si confirmarea zborului la voi.

Pentru un zbor cat mai placut este important sa va pastrati calmul, sa nu va agitati pe cat posibil, sa incercati sa va ganditi la destinatie si la ce momente pot face un concediu placut si memorabil.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus