Cum imbatranesti inainte de vreme

Ai crede ca femeile sunt cele care cu disperare incearca sa opreasca timpul in loc. De fapt nu ne dorim sa imbatranim pentru ca efectele nu sunt dintre cele mai placute. O etapa ce ne dorim sa o intarziem cat mai mult. Cu toate acestea nu avem sanse in fata unui ritm impus de natura, ci doar putem imbunatati totul si conserva.

Povestile despre cum sa eviti sa iti imbatranesti tenul si nu numai. Cu toate acestea sursa se pare ca tine si de mediul in care traiesti. Asadar, un studiu al celor de la Protect&Gamble arata ca in medie de 10% conteaza daca traiesti la oras sau la sat. Se pare ca cei dintai sunt si cei care imbatranesc mai repede.

De vina nu este numai alimentatia, mai ales in conditiile in care putem controla asta, intr-o oarecare masura. De fapt tine de poluarea cu care ne confruntam, ceea ce in mediul urban tine de un nivel mai ridicat. Si daca pana acum se credea ca poluarea tine numai de alimentatie si factori externi insa ce ajung in organism prin a respira spre exemplu acum s-a dovedit ca acele particule pacatoase de fapt ajung si in piele, se absorb si afecteaza si mai mult.

Cum sa eviti imbatranirea precoce? Ar trebui in primul rand sa nu ne mai dorim sa locuim la oras si sa ne retragem in zona rurala. Mai mult decat atat, conteaza ce mancam si sursa alimentelor. Desi tindem sa credem ca tine de sursa bio de cele mai multe ori se dovedeste a fi mai putin adevarat din acest punct de vedere. Nu pierde nopti, nu locui in zone in care masinile sau utilajele sunt folosite zilnic. Si lista se poate continua cu mult mai multe sfaturi.

Cu toate acestea sa imbatranesti precoce nu are control total ce ar putea sta in efortul nostru.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus