secrete

Cu totii avem secrete

Avem cu totii secrete si asta fara indoiala. Mai cu seama cand vine vorba de barbati acestia prefera sa omita anumite aspecte fata de sotii. Pentru ca isi doresc sa fie stapani pe situatie, pentru ca isi doresc aiba in vedere ca sunt capul familie si pur si simplu masculinitatea din ei ii face sa ajunga in punctul in care nu ar dori sa dezvaluie anumite aspecte.

Secretele lor ar putea fi secretele tuturor de altfel:

  1. Starea de sanatate. Ceea ce pe altii ar putea sa alarmeze pentru tine nu pare grav. Si la urma urmei este mai simplu sa dai un sfat chiar daca concret nu faci nimic sau in acelasi caz tu nu te-ai alarma. Asa ca starea de sanatate pentru unii ar putea ramane ca un subiect tabu si nu de discutat.
  2. Despre griji. Poate ca depinde de la caz la caz de persoana si de ceea ce este obisnuit sa faca. Un introvertit spre exemplu mai rar va spune despre el si despre ce griji are, mai rar isi va expune viata si va spune ce anume si-ar dori sa rezolve.
  3. Sursele de finantare sau chiar banii proprii. Fiecare in parte are secretele lor asa ca la capitolul bani nu ar trebui sa ne mire daca asta ramane de asemenea un subiect de nediscutat.
  4. Despre vise ciudate. Se spune ca un vis este prevestitor pentru ca va urma sa se intample. Asa ca unii considera un vis urat ca fiind o grija si mai ales in cazurile negative prefera de asemenea sa taca asupra acestui aspect.

O astfel de lista se continua si cu ceea ce inseamna spre exemplu schimbarile de la job. Fie ca s-a schimbat seful sau planul de salarizare acest lucru se discuta destul de rar.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus