doliu

Cu si despre doliu

Perioada de doliu este una extrema. Este perioada in care suferim, perioada in care jelim si din respect pentru cel care a fost dorim sa pastram o amintire vie. Desi nu este o chestiune obligatorie pana la urma pentru ca fiecare in parte are modul sau de a reactiona sa nu uitam totusi ca asa spune si traditia.

Iata cateva curiozitati despre doliu:

  • Nu vei trece niciodata de o pierdere, indiferent daca tii sau nu doliu. Cert este ca asta iti va lasa un gol in suflet.
  • Odata cu o pierdere iti dai seama de cata iubire este capabil, poate ca una cu mult mai mare decat ai fi crezut.
  • Orice lucru prostesc trebuie iertat pentru ca lumea nu intelege ce ti se intampla, lumea nu stie sa faca altceva si din incercarea de a te ajuta si de a face sa te simti mai bine probabil ca iti vor spune lucruri mai putin potrivite.
  • Nu cauta un motiv sau un raspuns pentru ca nu vei afla niciodata. Moartea nu are inteles pana la urma.
  • Trebuie sa treci peste si sa te ierti. De multe ori se intampla sa te blamezi pentru ceea ce s-a intamplat, de unde si vina de care nu poti sa scapi. Asa ca trebuie sa te ierti si pe tine ca nu a stat in grija si putinta ta de a face ceva.
  • Vei simti furie. Din aceeasi neputinta in fata unor evenimente tragice de acest gen de vei simti ca iti este ciudat si frica, frustrare, furie.

O perioada de doliu te pioti astepta sa fie plina cu de toate. Asta inseamna sa tii cont de faptul ca ai putea trece de la o stare de bine la una de izbucnire emotionala. In orice caz nu ai cujm sa intelegi asta pana cand nu treci chiar tu prin asta.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus