Consumi suficienta apa? Iata raspunsul!

Te intrebi de ce nu poti fi la fel de activ in fiecare zi si iti cauti surse pentru a descoperi ce se intampla. De vina ar putea fi de fapt fiecare obicei pe care il ai. Asa se faca ca de la timpul pe care il dedici mesei sau hidratarii conteaza in egala masura. Esti toxic daca:

  1. Nu te hidratezi corect. Cand cantitatea de apa nu este cea suficienta pentru cat are corpul nevoie sangele spre exemplu se ingroasa. Asta va insemna ca nu mai exista acelasi ritm al circulatiei, metabolismul este incetinit si nu in cele din urma ai o stare mai proasta, lipsita de energie. Ince mai faci gresit este sa optezi pentru lichide indulcite. Acestea nu fac altceva decat sa creasca nivelul de zahar din sange si pana la urma sa te deshidrateze si mai tare.
  2. Nu dormi suficient. Somnul este vital si ai nevoie de cel putin 8 ore de somn sau 9 daca vorbim de cazul femeilor. In timpul somnului te refaci la propriu si la figurat si ai nevoie de somn ca de aer. Lipsa de somn duce la stari de irabilitate si nu numai caci ajungi sa slabesti de asemenea de vreme ce organismul va incepe sa isi consume propriile rezerve de energie cand nu va avea parte de asa ceva.
  3. Mananci putin. Ideea de baza cand iti doresti sa fii sanatos si mai cu seama cand iti doresti sa slabesti. Tine mai degraba de o educatie alimentara de a manca cate calorii are nevoie corpul in functie de caracteristicile sale. Sa mananci mai putin duce din nou la o stare proasta cand organismul nu are parte de cele  necesare si isi consuma din propriile rezerve. Vei fi fara energie si mai slabit in fiecare zi indiferent de munca pe care o vei depune.
Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus