evolutie

Conceptii ce te tin pe loc

Credem ca traim in era moderna insa de fapt inca ne raportam la ceea ce inseamna conceptii invechite. Asadar, ajungem sa credem aspecte care nu ne fac bine deloc ci mai cu seama ca sunt si cele care ne tin pe loc.

Nu evoluam pentru ca suntem acaparati de anumite aspecte care nu ne ajuta prea mult. Ai putea sa te regasesti in anumite situatii de genul:

  1. Crezi ca este mai important sa tii cont de ceea ce iti doresti si te axezi mai mult pe ceea ce inseamna nevoile celor din jur. E ca si cand ai trai prin altii fara sa te gandesti la propria  persoana. Constati insa mai tarziu ca o astfel de gandire nu te avantajeaza caci efectiv uiti de tine.
  2. Consideri ca ar trebui sa te descurci mai bine. Sa nu fii multumit de tine este totusi bine caci asta te va impinge sa faci mai mult si mai bine. Insa, in egala masura o astfel de gandire te-ar putea face sa iti pierzi increderea in tine si sa ajungi sa nu fii multimit nici de sucesul pe care
  3. Nu pot. Si pe principiul „nu exista nu pot ci nu vreau” crezi ca trebuie sa te fortezi de asa natura cat sa faci mereu imposibilul. Si aici este cu dublu tais caci a crede ca nu poti iti impui limite ce nu au sa aduca ceva bun cu siguranta. Orice inceput este mai greu insa daca nici macar incercarea nu exista e ca si cand iti pui singur bete in roate.
  4. Nu ar trebui sa le ceri celor din jur ajutor? Priveste totul ca un test. In primul rand pentru tine caci a exagera in a cere in ajutor te face sa fii sa zicem usor mai lenes. In plus, asa iti testezi si prietenii caci daca la un necaz nu sunt langa tine este clar de ce nu ar trebui sa ii mai ai in preajma.
Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus