stres

Combate stresul

Pana sa ne dam seama cat de mult ne afecteaza stresul intervin bolile. Si asa suntem campioni in Europa cand vine vorba de stresul la locul de munca povestea sa se repete si in plan personal inseamna sa avem parte de un ritm nesanatos care ne scade treptat sansa la fericire si echilibru.

Scapa de stres

Modul in care ai putea sa scapi de stres tine in prima faza de constientizarea faptului ca ai nevoie de asa ceva, de o eliberare. In pasi simpli ce tin de anumite obiceiuri ai putea scapa de stres prin combaterea unor aspecte precum:

  • Nu fi dezorganizat. Asta iti va aminti mereu ca ai ceva de facut si nu numai un lucru insa nu mai faci fata la toate. Asa ca fiecare zi ar trebui sa aiba in linii mari anumite aspecte planificate. In plus, iti simplifici totul cand stii ce si de unde sa iei totul.
  • Nu sta in dezordine. Ai impresia ca din oboseala ce te caracterizeaza sa nu mai strangi din jurul tau iti asigura clipe de relaxare pentru tine. Insa acest lucru de faot amplifica stresul. Iti suprasoliciti creierul si nici acest lucru nu este de preferat pentru a combate stresul.
  • Nu amana lucruri. Asta iti va stresa starea si creierul cand iti vei aminti de fiecare data ca inca nu ai terminat ce trebuia si nu mai ai timp. Amani si iar amani.
  • Nu lasa sa treaca prea mult timp. Mai ales cand stii nu esti tipul de om hotarat decide sa „ataci” asta prin decizii mai rapide, cand nu mai alegi sa amani ci sa actionezi direct.
  • Noteaza totul. Asta pentru ca iti vei incarca creierul cu prea multe lucruri si se mai si intampla sa le uiti astfel ca iti vei aminti insa cu o doza mai mare de stres.

 

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus