cola

Coca Cola nu este de vina pentru obezitate

Oamenii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de asculta sfaturile celor care vin din partea gigantului producator de bauturi racoritoare Coca Cola, iar din aceasta cauza compania a apelat la oamenii de stiinta- ca sa vorbeasca in numele lor. The Global Energy Balance Network se numeste o organizatie non-profit de educatori care are scopul de a imbunatati sanatatea oamenilor la nivel mondial prin abordarea problemei obezitatii, dezvaluind ceea ce cauzeaza cu adevarat adevarata epidemie. Potrivit organizatiei non-profit, lipsa de activitate fizica este problema adevarata, nu consumul de Cola.

Mass-media este cea care da vina pe produsele fast food si pe Coca Cola pentru problema obezitatii din ziua de azi, iar vice presedintele Steven N. Blair, de la Global Energy Balance Network a declarat ca ”nu exista nicio dovada convingatoare ca sucul acidulat ar fi, de fapt, cauza obezitatii. Acei dintre noi care sunt interesati de stiinta, sanatate publica si medicina- trebuie sa stie de unde sa isi ia informatiile corecte in acest sens.”

Blair continua sa sustina ca oamenii din intreaga lume devin mai grasi deoarece nu reusesc sa arda destule calorii. Acesta isi concentreaza atentia asupra exercitiilor ca fiind solutia la problema obezitatii, in loc ca oamenii sa scada consumul de fast food si de bauturi acidulate, cum ar fi sifonul. Sfatul acestuia apare in urma unei donatii de 1,5 milioane de dolari facuta de catre Coca Cola catre noul grup non-profit.

Intamplator- sau nu- Coca Cola a mai donat alte 4 milioane de dolari pentru fondurile de cercetare realizate de noii mebri ai organizatiei- Blair si Gregory A. Hand- decanul universitatii West Virginia. Luand in considerare sfatul plin de donatii a lui Blair si atentia asupra ceea ce domeniul de sanatate publica sustine, ar trebui sa se faca lumina in ceea ce priveste cauza profunda a epidemiei de obezitate.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus