Clever Pet

Cine detine un animal de companie stie cat este de greu sa il lasi acasa. Chiar daca la un moment dat se obisnuieste cu un astfel de program se intampla sa ajungi mai tarziu acasa si cainele sa resimta asta. Pentru cei preocupati de modul in care au grija de animalul lor in curand va exista pe piata Clever Pet.

Jocul educativ pentru caini

Clever Pet este jocul educativ pentru catei care ii tine ocupati si care ii dreseaza. Pe piata exista doar un protitip deocamdata insa se estimeaza ca pana la finele anului viitor va exista pentru toata lumea la un pret estimativ de 200 de dolari.

Ce face Clever Pet. Seamana cu robotel ce conectat la internet ofera aplicatii de joc. Bazat pe senzori si lumini acesta provoaca practic la recunoasterea unor gesturi si la imitarea luminilor prin apasarea alternativa a unor butoane. Si drept recompensa va primi desigur o gustarica dupa caz.

In mod practic cainele trebuie sa recunoasca toate gesturile pentru a putea primi rasplata. Asta ii face sa fie captivati de joc si sa uite ca sunt singuri. Un plus pentru ambele parti caci stapanii pot sta linistiti si nu vor sta cu gandul la ce face catelul. In egala masura patrupedul va avea ocupatie, desigur pana se va plictisi.

Clever Pet nu poate dresa la un nivel de profesionist. Cu alte cuvinte nu ii va da ordine cainelui pentru ca acesta sa se invete cu diverse comenzi ce stapanul le va emite. Asta ar insemna deja sa ai un robotel care sa iti faca tie treaba. Cu toate acestea este util mai ales pentru acei catei care nu au stare, care pot distruge lucrurile din casa in lipsa stapanului.

De preferat sa fie introdus in viata celor ocupati Clever Pet nu va da dependenta ci va fi mica jucarie de timp liber.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus