filme horror

Clasificarea personalitatii in functie de filmele pe care le vezi

Cu totii avem obiceiul de a ne uita la filme in timpul liber, insa in aceeasi masura ne alegem filme care sunt interesante pentru noi, filme care apartin unui stil cinematografic si filme care ne invata cate ceva. De altfel sunt filmele romantice, de comedie, de actiune, filmele sf, filmele horror sau thriller.Unele studii au afirmat ca filmele la care se uita un individ spun multe despre personalitatea sa.

Deci, daca te uiti la filme precum Pacific Rim, Avatar, The Purge, After Earth, Europa Report, Prometheus,  Chronicle, Beyond the Black Rainbow, Iron Sky, atunci esti un adevarat techie. In ceea ce priveste tehnologia, iti doresti un viitor extrem de simplu. Iti place sa vezi extremele vietii. De la masini zburatoare, la spatiu intins si elemente unice in lume, la galaxii de metal, spun ca iti place sa descoperi lumea regasita in „Cutia Pandorei”. Formele de viata exotica si plantele neon extrem de colorate care pot exista in aceste lumi sunt fantezia ta pentru care te refugiezi in timpul de relaxare.

Pentru cei care au o pasiune in a vedea la cinematograf sau in camera de odihna urmatoarele filme Sinister, The Cabin in the Woods, Dark Shadows, Silent Hill: Revelation, Resident Evil: Retribution, The Woman in Black, The Pact, The Divide, The Possession, House at the End of the Street se poate spune ca sunt fara frica si sunt indrazneti. Acestia iubesc sa fie speriati de inteligenta si sunt fascinati de stafii si fantome. Le plac aventura din ecranele mari de televiziune si senzatia pe care o umbra rece o poate oferi. O idee perfecta pentru relaxare inseamna o casa parasita, o adiere de vant, o tacere mortuara, o persoana posedata de un spirit malefic sau o conexiune cu mediul iluzoriu. Cei care impartasesc aceasta pasiune nu se tem sa mearga la ore tarzii in locuri mai putin luminate sau sa fie inconjurati de persoane necunoscute.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus