comunicare

Chat cu partenerul de cuplu

Sunteti mereu cu telefonul in mana in asteptarea unui mesaj sau al unui apel telefonic din partea iubitului sau a iubitei si sunteti ingrijorat atunci cand acesta nu mai suna, motiv pentru care sunteti mereu sub stres. Cea mai buna modalitate de a scapa de stres si de a va distra in acelasi timp este sa stabiliti unele reguli menite sa va aduca cele mai multe beneficii in relatia de cuplu.

Puteti impartasi cu zambetul pe buze si cu pasiune, puteti rade si puteti crea cele mai bune momente atunci cand va vedeti perechea, motiv penru care este indicat sa instalati o aplicatie de chat cu care comunicati in timp real cu partenerul. In primul rand trebuie sa luati in vedere crearea unui cont, in masura in care inima nu poate concura cu pasiunea, ceea ce inseamna ca veti astepta cu nerabdare o conversatie cu partenerul de viata. Este bine sa ii aratati ca sunteti genul de persoana mai libertina, ca ii dati putina intimitate si libertate, astfel incat sa stabiliti un set de reguli aplicabile pentru ambii. De exemplu este bine sa alegeti o ora decenta pentru comunicare, la care sa fiti amandoi disponibili, pentru a nu crea confuzia asteptarii sau pentru a nu va ingrijora.

Cu totii avem alte activitati de realizat decat de a sta conectati la aplicatiile de chat, incat o conversatie pe timp de seara va ajuta la relaxarea mintii si la o mai buna apropiere de cel drag, iar impartasirea ideilor si a aventurilor de peste zi poate fi un lucru bun pentru a intretine cat mai vie ralatia.

Nu trebuie de asemenea sa uitati ca o buna comunicare cu partenerul se bazeaza pe incredere, incat este important sa ii spuneti acestuia cu ce fel de probleme va confruntati si prin ce etape treceti in viata de zi cu zi, pentru a va oferi sprijin si atentie.

 

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus