Ce sa nu cumperi din magazinele second hand

Daca pentru unii este o repulsie ideea in sine de a pasi intr-un magazin cu produse second hand pentru altii este o salvare la buget cand nevoile diverse se aduna si continua o lista a lucrurilor pentru care pe moment nu exista suficiente resurse pentru a se indeplini. Cu toate acestea a cumpara de la second hand anumite produse inseamna poate un risc prea mare.

Selectie de produse

Cum multi au mania de a cumpara mai intai de toate intreaba-te in ce masura acel ceva este absolut necesar. Asa ca nu te avanta sa cumperi mai ales daca nu este un strict necesar. Mai apoi fa o selectie tinand cont sa excluzi anumite produse din anumite motive:

  1. O casca de protectie. Aparent poate fi doar o casca normala insa in micile sale detalii ce nu le poti observa crapaturile de care dispune fac ca nivelul de calitate a protectiei sa scada.
  2. Orice tip de vas de gatit. In general se recomanda ca vasele sa se schimbe o data la o perioada. Caci se uzeaza si sub efectul termic fie la cuptor fie pe plita sau oricum ar fi materialul deja vechi si uzat din care este realizat vasul sa emane vapori toxici. Imagineaza-ti tu sa iti cumperi deja acele vasele in stagiul lor mai putin sanatos.
  3. Orice tip de acoperamant pentru cap, sapca, palarie, caciula. Poate ascunde cine stie ce bacterii cu care te vei molipsi.
  4. Aparate electrocasnice. Se intampla ca acestea sa fie reparate de multe ori. Nu ai garantie si nu va dura mult pana cand acel aparat isi va dovedi sfarsitul daca se poate spune astfel. Spre exemplu un blender ar putea avea acele lame tocite si nu mai poti sa faci nimic cu el.
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus