divort

Ce motive exista pentru divort

Pentru cei care au trecut, trec sau au ajuns in prag de divort se stie ca este nevoie de o motivare drept pentru care  unii isi blameaza partenerul, altii spun culpa comuna si cine stie ce conflicte ireconciabile. Insa concret ce motive de divort ar putea sa existe?

Cand ati spun „da” a fost atat de usor sa va ganditi la povestea voastra si sa spuneti ca nu este nimic mai placut pe aceasta lume decat sa va uniti destinele. Acum aceeasi usurinta te aduce in punctul in care veti spune un scurt da pentru o separare definitiva.

Din sirul de motive ce trimit incet si sigur catre divort se numara:

  1. Infidelitatea. Insa surpriza, nu este chiar pe primul loc. De cele mai multe ori tine de femei cele care impun separarea caci nu concep sa ramana langa cel care si-a gasit relatii extraconjugale.
  2. De fapt cel mai comun motiv pentru care se ajunge la divort il reprezinta banii. Fie ca sunt prea putini sau prea multi acestia ajung sa ii separe pe parteneri. Si da, se prea poate sa fie vorba de cei care resimt distanta cand ajung poate chiar si parveniti, cu mai multi bani decat visau candva.
  3. Violenta este si ea in acest top si surprinzator sau nu inca exista cazuri ale celor care apeleaza la aceasta metoda. Din fericire insa exista femei puternice care reusesc sa scape dintr-o astfel de casnicie, caci da, cele mai multe dintre cazuri sunt reprezentate de femei care ajung sa fie batute.
  4. Relatiile intime. Chiar daca ai crede ca acest capitol e musai pana la urma inca de la bun inceput in timp oamenii se schimba. Ce-i drept sunt mai rare cazurile de  motivare de acest gen insa asta nu inseamna  ca ele nu exista. Si mai cu seama si mai surprinzatoare sunt cazurile celor care au deja ani de casnicie in spate.
Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus