tip de zambet

Ce legatura exista intre zambet si personalitate

Se spune ca fiecare gest poate descrie o persoana asa cum cuvintele nu pot. Exista la fel de multe sanse sa putem descoperi o persoana in caracteristicile sale precum avem posibilitatea de a vedea de-a lungul timpului.

Asa cum dezvaluie cercetatorii iata ce spune zambetul despre o persoana:

  1. Cand zambetul este unul larg, cum spune romanul din popor cu gura pana la urechi, exista mai putine sanse ca mariajul sa fie unul de durata. Spre deosebire de cei care zambesc in mod formal, din colturile gurii exista cu 25% mai putine sanse ca o relatie de cuplu sa fie una de durata.
  2. Pentru cei care zambesc timid exista se pare cu 20% mai multe sanse ca pana la implinirea varstei de 29 de ani sa aiba un venit peste medie, anunta acelasi studiu.
  3. In functie de tipul de zambet se poate deosebi in egala masura ce statut social are fiecare persoana in parte. Asa se face ca cei care au parte de numeroase interactiuni sociale, cu persoane de acelasi nivel tind sa zambeasca mai mult si mai natural in fotografii spre deosebire de cei care o fac fortat, intr-un mediu in care cu greu se regasesc. Asa cum spun cercetatorii se pare ca cei care sunt din alt mediu social si au nevoie sa intre in gratiile unei persoane asa ca vor zambi mai mult insa fortat.

Si se pare ca tiparele de acest gen tin cont de fapt si de zambetul pe care il avem in fotografii inca din copilarie si pe perioada de adolescenta. In functie de cum evoluam din acest punct de vedere exista sanse sa ne cunoastem se pare viitorul si sansele pe care le avem sa avem un venit prosper si un viitor cat mai stralucit.

Zambetul este mai mult sau mai putin un indice al starii de bine insa in egala masura un indice si pentru ceea ce inseamna viata sociala si nu numai.

 

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus