Ce folosim pentru piscaturi

Dupa intepaturile de tantari in mod special cel mai adesea mancarimile sunt cele care dau batai de cap. Apar bubite, pete inestetice si iritatiile de orice fel. Cert este ca daca nu iei atitudine ajungi sa iti afectezi pielea si mai mult decat este cazul. Folositor in acest caz este sa apelezi la:

  • Laptele hraneste pielea si previne infectare acesteia insa ca si masura de moment si ce conteaza in primul rand este ca va calma senzatia de mancarime a pielii. In orice caz pielea este rasfatata de lapte. Baile cu lapte sunt in general cele care aduc o adevarata terapie si rasfat astfel ca daca il ai la indemana nu ezita sa il folosesti.
  • Gheata este si ea un remediu bun. Asta mai ales pentru a evita inflamatia si iritatia extinsa. In plus este un excitant pentru piele si instant va calma mancarimea si starile de iritatie ale pielii.
  • Cumea, otetul este cel care te poate ajuta in caz de intepaturi de insecte si in special de tantari. Datorita aciditatii acestuia va calma pielea si te va ajuta sa iti revii. Tamponat doar pe fiecare piscatura otetul este un remediu natural, imediat si eficient.
  • Si busuiocul este se pare la fel de eficient insa are nevoie sa fie zdrobit asa ca se pare ca nu este tocmai cel mai simplu si la indemana pentru toata lumea. Poate ca mai simplu este sa folosesti o coaja de banana. Aceasta este eficienta cand pur si simplu se maseaza zona cu problema.

Pliculetele de ceai sunt si ele eficiente, dupa ce au fost folosite deci nicia macar nu trebuie sa faci cine stie ce investitie pentru asta. In orice caz conteaza mai degraba sa previi decat sa tratezi astfel ca acele creme speciale sau chiar cele facute acasa sunt necesare.

Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus