somn

Ce fac iubitorii de somn in timpul zilei

Isi rezerva weekendul doar pentru somn.

Atunci cand se pare ca altii se bucura de weekend iubitorii de somn nu fac altceva decat sa traga perdelele de soare si sa se puna la somn cat e ziua de lunga. Abia asteapta un weekend pentru a recupera orele lipsa de somn si pentru a hiberna, in masura in care nu sunt deranjati de colegi sau de prieteni. Tot ce fac acestia este somn, somn, somn, incat nu vor fi treziti de nici o alarma, in maniera in care telefonul este pe silentios. Tot din acest motiv sunt tentati sa sara peste micul dejun, pentru a mai dormi cateva minute si sar direct la pranz sau la cina, si apoi din nou somn. Duminica este probabil cea mai placuta zi pentru ei, pentru ca pot sa doarma si pana la 17 ore si sa nu se simta vinovati de nimic.

Nu suporta lumina soarelui de dimineata

Multi dintre noi sunt mulumiti de ideea de a fi treziti de razele soarelui dimineata, pentru ca acesta ne da o doza de vitamina D benefica pentru organism, in schimb ce iubitorii de somn tind sa se intoarca pe cealalata parte atunci cand soarele rasare. Pentru acestia cea mai buna intrebare ar fi daca nu cumva soarele poate sa apara undeva dupa ora 10? Apropo de intuneric, iubitorii de somn tind sa isi traga perdelele de noapte in maniera in care se vor asigura ca dorm mai mult, dorindu-si sa locuiasca precum intr-o pestera lipsita de lumina.

Atunci cand nu dorm, viseaza ca dorm

Somnul ii face pe cei mai multi sa se gandeasca la odihna, precum si la locul in care isi vor petrece urmatoarele ore din zile. Cu toate acestea cei mai multi isi doresc sa fi dormit mai mult in fiecare zi si indiferent de locul in care se afla, acestia tind sa se gandeasca si sa se viseze acasa in pat, dormind.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus