lucruri in comun

Ce au in comun David Beckham si Stephen Hawking?

David Beckham este un fost fotbalist profesionist englez, in prezent retras din activitate. Beckham apare in Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbalisti in viata in viziunea marelui Pele. Cariera lui Beckham a inceput cand a semnat un contract de jucator profesionist de fotbal cu Manchester United FC, prima lui aparitie in prima echipa a clubului avand loc in 1992, cand avea 17 ani[10]. Este casatorit cu fosta componenta a formatiei Spice Girls, Victoria Beckham, impreuna au patru copii si in prezent locuiesc in Beverly Hills, California.

Stephen Hawking este un fizician englez, teoretician al originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, profesor la catedra de Matematica la Universitatea Cambridge, detinuta candva de Isaac Newton. Stephen Hawking s-a nascut in ziua cand se implineau 300 de ani de la moartea lui Galileo Galilei. In 1963, la varsta de 21 de ani, Hawking observa pentru prima data o slabiciune a muschilor. in urma unui examen medical, se constata o boala progresiva de neuron motor, afectiune cunoscuta sub numele de Scleroza laterala amiotrofica.

In timpul unui eveniment gazdui de Google, Stephen Hawkins, fizicianul legendar in varsta de 73 de ani, l-a intalnit pe legendarul forbalist si model de lenjerie de corp, David Beckham in vartsa de 40 de ani, a putut sa faca „lumina” in ceea ce priveste lucrurile pe care acestia doi il au in comun.

mesajul lui Hawkins catre Beckham a fost unul scurt si genial:  „Sunt mereu comparat cu tine, ca simbol britanic, iar unerori tu tintesti mai sus, alteori tintesc eu”.

Beckham a fost foarte incantat de aceasta intalnire, scriind despre aceasta si pe contul personal de Facebook, adaugand si o fotografie. Descrierea adaugata de acesta fotografiei este una impresionanta: „A fost o onoare absoluta sa-l intalnesc pe profesorul Hawking. Ceea ce mi-a spus a fost cu adevarat uimitor.”

Nu doar fotbalistul a fost incantat de aceasta intalnire, ci si sotia sa, Victoria Beckham, care a fost, de asemenea, onorata sa-l intalnesca pe marele fizician.

Luna trecuta, Hawking a inmuiat inimile adolescentelor de pretutindeni printr-o explicatie perfecta asupra efectului pe care Zayn Malik l-a avut in momentul in care a parasit trupa One Direction.

Articole create 245

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus