Cateva aplicatii pentru telefonul tau

In lumea moderna in care ne definim din ce in ce mai mult telefoanele mobile ne insotesc mereu si mereu. Si daca e cu tine atunci sa te si distreze, iar in acest sens am facut un scurt rezumat a unor aplicatii pe care trebuie sa le ai:

  1. 8Fact daca iti doresti sa inveti ceva nou despre tine. Acest gen de aplicatie nu numai ca te va provoca sa faci anumite gesturi insa iti si va dezvalui despre ele. Spre exemplu afli ce viteza are un stranut al tau sau mai cu seama despre modul in care evoluam de-a lungul timpului. Este de fapt destul de interesant.
  2. The Voice Changer in schimb este usor mai copilareasca, o aplicatie care de fapt sa vina cu acea schinbar de voce care te amuza. Ai putea sa te gandesti la cine stie ce farse.
  3. Vorbesti prin somn? De fapt nu ai avea de unde sa stii asta doar daca cineva iti marturiseste. Ai putea incerca aplicatia Sleep Talk Recorder, cea care iti permite sa inregistrezi totul si sa te amuzi copios a doua zi.
  4. Bubble Wrap este aplicatia pentru cei care doresc sa isi aminteasca de copilarie, aplicatia care inseamna sa spargi acele bule ce iti aminteau de vremurile in care faceai acest lucru cu acea hartie de plastic. amuzant!
  5. Face Swap este aplicatia care te amuza si ea prin prisma schimbarilor pe care le vei intalni. Iti faci fotografii si poate chiar un selfie ca tot e la moda dupa care iti modifici fotografia cu varii functii incluse in meniul acestei aplicatii. Rezultatul ar putea sa te uimeasca asa ca poate nu in cele din urma ajungi sa incarci totul pe conturile de socializare.

Si pentru a nu te plictisi aplicatiile se diversifica fara doar si poate.

Articole create 250

Un comentariu la „Cateva aplicatii pentru telefonul tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus