Castile te pot imbolnavi – afla cum

Daca esti genul de om care are obiceiul de a purta casti trebuie sa stii ca pe masura stilului modern de aavea confort cand vorbesti la telefon este si cazul ce vine cu risc de a declansa cine stie ce probleme. Asta mai ales la nivelul urechilor.

Castile ar putea fi sursa unor probleme diverse si tocmai de aceea ar trebui folosite cu moderatie si cu atentie. Iata spre exemplu la ce risc te supui:

  1. Infectiile in ureche sunt dintre cele mai comune mai ales daca acest set de accesorii se imparte cu cineva. Nu te gandi ca trebuie numai sa le tii in ureche pentru ca si acel stil al castilor care iti acopera lobul urechii poate avea acelasi risc. Trecerea de la o persoana la alta vine la pachet cu infectii care te pot afecta dupa un lung sir de schimburi de acest gen.
  2. Afecteaza creierul. Studiile arata ca undele electromagnetice produse de casti pot afecta creierul. Desi asta ar putea sa fie un rezultat mai ales in cazul utilizarii unor casti pe termen lung mai ales la copii, la cei in crestere se recomanda un uz moderat al unor astfel de dispozitive.
  3. Ameteala, pierderi de auz. Urechea interna este responsabila cu echilibrul pe care il avem asadar cand aceasta este afectata sub o forma sau alta trebuie sa ne gandim ca de vina este si casca ce o purtam. Poate fi vorba de o reactie pur si simplu, de prea multa utilizare insa si sonorul foarte mare duce la aceasi rezultat.

In timp am dezvoltat placerea de a asculta muzica in casti cu un volum cat mai mare. Cu toate acestea exista riscuri la care ne supunem si ar trebui sa tinem cont de asta pana cand nu este prea tarziu.

Articole create 250

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus