Carceii- cauze posibile

O durere provocata de carcei nu este tocmai cea mai placuta situatie. Un carcel bata-l vina iti va strica buna dispozitie. Insa de vreme ce vei cunoaste ceea ce sta in spatele acestei probleme vei sti cum sa abordezi totul si sa rezolvi instant. De fapt se spune ca este mai bine sa previi decat sa tratezi astfel ca afla cauzele acestei situatii mai intai de toate:

  1. Deshidratarea. Este cea mai comuna cauza care de asemenea va aduce numeroase probleme. Vei simti asta in modul in care arata pielea ta si mai mult decat atat in durerile de cap care de asemenea sunt frecvente in cazurile de deshidratare. Se intampla de asemenea sa ai parte de carcei cand prin eliminarea apei din organism-sub orice forma- vei pierde saruri si minerale importante.
  2. Circulatia deficitara. Asta se poate intampla cel mai adesea in cazul celor care nu fac sport si din lipsa de miscare au si problema circulatiei sanguine.
  3. Statul pe scaun, pozitii incomode, pantofi incomozi si orice forma care oboseste picioarele face ca in cele din urma carceii sa apara. Ai nevoie de odihna si de ce nu de masaje.
  4. In cazul gravidelor in special exista o dereglare hormonala care provoaca aparitia carceilor.

Indiferent de situatie carceii sunt o problema ce la un moment dat pot ascunde probleme si mai grave. Consultul este necesar pentru a exclude bolile neurologice sau chiar o insuficienta circulatorie. Insa pe moment ai putea sa aplici o compresa pentru a calma zona. Mai mult decat atat, poti face miscare care de altfel te va elibera de tensiunea ce o resimti asupra muschilor.

Si in egala masura  masajele cu uleiuri esentiale sunt cele care pot preveni aparitia carceilor mai ales pe timp de noapte. Si daca pe stilul natural nu merge incearca ceea ce tine de creme speciale pe care le vei gasi in farmacii.

Articole create 250

Un comentariu la „Carceii- cauze posibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus