femei si barbati

Capitole cu femei fruntase

Vorbesc mai mult, clipesc mai des si fac lucrurile mai repede ba chiar si mai multe in acelasi timp – spre deosebire de barbati femeile sunt si ele fruntase la anumite capitole. Nu va ambalati, este o echilibrare a unei balante.

Stiai ca:

  1. In decursul anilor se pare ca femeile au avut o evolutie mai buna? Asta spun specialistii care au analizat trasaturile lor, considerand ca spre deosebire de barbati acestea au un curs mai frumos. Nu degeaba se spune ca sunt reprezentante ale sexului frumos.
  2. Femeile se hranesc mai sanatos fata de barbati. Este din nou o maniera de a compensa poate cu ceea ce barbatii fac. Este in natura lor sa se comporte astfel asa ca avand in vedere ca la un moment dat vor da nastere si unui copil acestea au grija de ceea ce consuma.
  3. Recesiunea economica nu le doboara pe femei. Exista si indici din acest punct de vedere, spre exemplu cand fusta e mai lunga si nu se vad ciorapii prea mult e clar ca e criza. Ciudat sau nu? Femeile nu se lasa atat de usor doborate de situatia financiara atat de proasta. Cel putin fata de masculi acestea sunt cu un pas inainte in a-si reveni dintr-o stare mai putin placuta.
  4. Femeile traiesc mai mult. Din nou intr-o comparatie cu barbatii femeile au mai multe sanse la o viata lunga. Destul de lunga se pare pentru ca au in medie cu 10 ani mai mult decat partenerii lor.
  5. Femeile sunt mai putin predispuse la depresii? Pentru ca acestea sunt dornice tot mai des sa vorbeasca despre ceea ce le apasa si in medie peste jumatate din ele ajung sa se simta mai eliberate.
  6. Surprinzator poate insa femeile supravietuiesc si accidentelor in mai multe cazuri fata de barbati? Mai exact  in peste 70% dintre cazuri!
Articole create 248

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus